blommor

medans vi var på gröna lund och roade oss så gick min mor och far runt i staden och kollade lite. dom här bilderna tog min kära mamma när de var vid rosendalh's trädgårdar;



two pic's


trettioförste juli

idag blev det en heldag på grönan, alltid lika kul. åkte det mästa, bland annat den nyaste, insane. jag och emelie vågade oss även upp i fritt fall tilt, väldigt kul var den faktiskt. mot slutet blev det en åktur i bergochdalbanan i piskande regn, men det är väl sånt man får räkna med ibland. vi åt jättegod mat här hemma hos kusinerna nyss, det blev lite blandat och jag åt kyckling i currysås och ris, gott! btw så har jag faktiskt namnsdag idag, jag heter helena i andranamn. nu ska jag bara lägga in lite bilder och sedan blir det sängen, är rätt så trött. imorgon blir det stan och kolla på pride :) pussar!


framme nu

ja, som sagt, nu är vi framme i stockholm sedan fyra timmar tillbaka. har hjälpt min kusin att städa hennes rum, en utmaning helt klart men fint blev det. imorgon blir det troligtvis grönan, alltid trevligt. nu ska vi kolla på brottskod:försvunnen, puss&kram!


bild; emelie och jag förra sommarn

ingen rechelle i eclipse ?!

läste just att Rechelle Lefevre, som spelar Viktoria i twilight/new moon, inte ska vara med i den tredje filmen, eclipse utan ersättas av skådespelerskan Bryce Dallas Howard. Detta på grund utav att Rechelle under tio dagar ska spela in en annan film, vilket råkar vara samtidigt som inspelningen av eclipse sker.

detta kom som en total chock för mig, jag tycker att rechelle lefevre passar jättebra som viktoria och jag måste säga att jag har svårt att se mig någon annan i den rollen. vi får helt enkelt hoppas att Bryce klarar av att matcha Rechelles insatts, vad tror ni andra?


mera packning

så, då var det dags igen och packa, om någon timme drar jag med familjen till stockholm och hälsar på kusinerna i några dagar. har laddat ipoden(som jag nästan aldrig använder) med massa musik och både mobil och kamera är med så det blir nog en del bilder därifrån. nej nu måste jag tyvärr packa vidare, annars kommer vi aldrig iväg. ha det så länge! kössar!

rastlös

ojoj, har suttit vid datan största delen av dagen, inte bra jag vet men har inte haft så mycket annat att göra. kusinerna åkte hem imorse vid 10-tiden, lite tråkigt men troligtvis åker vi upp och hälsar på dom i stockholm på torsdag eller fredag. har redigerat lite fler bilder idag, det blev en del nu i helgen. försöker komma på lite idéer för platser jag kan fota på, håller på o raggar nya fotooffer nu, det går bra! stockholmaren fick jag ju ut på ett fält, okänd mark för henne, så vi får se vart jag placerar nästa ;) ikväll blire nog kolla film med sofia. hare bäst. puss!

ny bild från NM

hittade nyss denna nya bild som föreställer den uråldriga vampyrgruppen volturi i new moon, enjoy! de flesta twilight-relaterade bilderna jag lägger upp här har jag hittat på twilightsweden.se, en jättebra hemsida med massa info och bilder

fotosession a lá emelie


smögen


TJUGOSJÄTTE JULI TVÅTUSENNIO

idag har det vart mycket kul. farmor fyller 80 år så vi var i ljungkile och åt jättegod mat på laxbutiken och efter det blev det glass. kom nyss hem från en långpromenad med syster och kusinerna, tog massa bilder som nog kommer upp här imorgon skulle jag tro. nu ska jag strax lägga mig och sova, imorgon bär det av till smögen runt 11-tiden, mys. pussar!


GRATTIS FARMOR, JAG ÄLSKAR DIG MASSOR!
bild; farmor och jag för ca 14 år sedan <3

nya bilder

här kommer nya bilder från new moon comic-con i san diego som är tagna av ew.com


shopping-lördag!

om en stund ska vi dra ut hela högen till överby och shoppa, me like! är i stort behov av byxor och ett par skor så det ska jag kika efter. sen kommer mormor hit snart med och ska lämna min älskade kameraladdare som jag glömde i stugan i haverdal förra veckan, har inte kunnat använda kameran sen i söndags, har kännt mig helt handikappad utan den, helt sjukt. väldigt skönt att få den tillbaka i alla fall. jaja, nu ska jag göra mig iordning, måste göra ngt åt håret. hare! puösss


new moon <3

OMG, DETTA ÄR SJUKT! helt sjukt! jag gråter nästan, ryser!!!
20 NOVEMBER KOM NU!!!!!!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


regn och trevligt

ja, rubriken säger väl det mesta?! det har spöregnat nästan hela dagen, bra tajming för att kolla klart på 4:e säsongen av one tree hill, me like! någon som har 5:e? nu ska jag strax sova, kusinerna från stockholm är här och vi har vart hemma hos farmor och käkat och myst. känns som att denna helgen kommer bli sjukt bra tror jag.



nyaste bilderna från new moon, 20 november kom nu tack! <3<3<3<3<3

ut och iväg

skriver bara lite fort här för har rätt brottom, ska hoppa in i duschen snabbt och göra mig iordning och sen tar jag, emelie, sofia och shaw bussen till hafsten, bästa! paraply lär jag få ha med mig iaf, vädret här hemma är rätt ostadigt så man vet aldrig hur det är ute vid kusten då. kommer hem någon gång ikväll/natt, ha det bäst så länge. pussar


oh, beslutsångest!

var nyss inne på discshop.se och kollade på twilight-saker, hittade då detta supersnygga påslakanet som jag typ är förälskad i! kruxet är bara det att det kostar nästan 500 kr och jag håller ofta rätt hårt i mina pengar så jag har liite beslutsångest nu, ska jag köpa det eller inte?


i wear a halo

slänger upp ännu en underbar låt från one tree hill, riktigt fin är den tycker jag.


FALLENS DAGAR 19/7

så, då var alltså fallens dagar slut för i år, riktigt kul har det vart! igår var det avslutning vid tunet med e.m.d, fallpåsläpp och fyrverkerier, så bra. jag, emelie, carro och martina stog längst fram och hoppade o skrek hahaha x) tyvärr så dog min kamera i slutet så det blev inga bilder på fyrverkeriet


emelie vid tunet innan e.m.d började


snygg-danny


snygg-danny & snygg-erik


snygg-mattias


hahahahah, snygg-danny x)


e.m.d


fallena


FALLENS DAGAR 18/7

jag vet jag borde sova för längesen men tänkte bara slänga upp bilder från kvällen som var asgrym! dead by april i folkets park, packat med folk, ca. 200 pers som inte kom in, vi hade turen att bli tipsade om ett hål i staketet, tackar! nästan längst fram, sjukt underbart och bra musik! kärlek<3



22.12

sitter och kollar på one tree hill, alltså det är verkligen beroendeframkallande. så sjukt bra är det också, ni som inte har sett serien, se den! popåcorn till så nu är allt perfekt. det finns en så fin låt med i den, "when the stars go blue"  heter den och sjungs egentligen av Tim McGraw, älskar den!




when the stars go blue - tim mcgraw


dancing when the stars go blue - tyler hilton och bethany joy lenz

GBG

japp, idag har ja, vart i göteborg, bussen gick 08.15 så det blev lite sömn på vägen dit. var alltså och kollade på min kusin som spelade match i gothia cup idag. dessvärre blev det förlust mot tyskarna(tror jag att det var) men ändå, fatta vilken kul upplevelse att bara få vara med, det är ju världens största fotbollsturnering med ca. 40 000 ungdomar, bara det är ju helt otroligt enligt mig. och tänk att det kommer folk ända från typ malaysia, peru, fillipinerna, ja listan på länder kan göras lång. efter det gick jag runt med mamma, syster. moster och kusinen i nordstan o kollade runt bland allt folk. gick såklart till min favoritaffär - MONKI <3 där köpte jag en tröja. nu regnar det här hemma och åskar lite och blåser, men man får vara tacksam för att resten av dagen har varit solig och varm. nu blir det nog att titta på oth igen. ha de bäst. pussar!


1. t-shirt köpt på monki 75 kr
2. t-shirt köpt på gina tricot 99 kr (köpt i helgen)
3. t-shirt köpt på gina tricot 99 kr (köpt i helgen)

bättre än aldrig

jag som hade tänkt blogga o lägga in alla bilder från helgen så jag fort jag lagt in dom på datan, men nej så blev det inte. ska fösöka göra det imorrn o jag hinner. jag kom hem från haverdal för ungefär tre timmar sen, har vart med emelie lite nu på kvällen. nu håller jag på o kollar upp lite busstider inför imorrn för då kanske jag och emelie ska åka ut till sofia i hafsten över dagen, hoppas! nu blire oth, pöss


bild; lillasyster och jag på tåget hem

hahaha joja

nu håller jag på o gör en sak jag är totalt värdelös på, packar! jo det är sant, jag kastar alltid i antingen för mycket saker, för lite saker eller fel saker och sen blir det oftast så att jag ändå glömmer hälften. så äre alltså. efter en otroligt chill morgon hos sofia med pizza till frukost, mys med katten, datan o massa sånt så är det alltså dags att vara lite ordentlig och ta tag i packningen. eftersom vi har fixat mobilt bredband (som det var ett jävla krångel med) så tar jag med mig min älskade data till kusinernas stuga i haverdal. ha det bäst, so long. puss


bild; kusin och syster på studsmattan i stugan förra året


this is the way ...woho!

tjoo! nu är jag hemma hos sofia, ska sova här för hon är ensam hemma, sjukt kul! vi har musiken på högsta volym, oth, popcorn o lite annat stuff, då kan väl kväällen knappast bli misslyckad kan man tycka. vi försöker också få tag på sofias syster, så jenny om du ser detta så ring oss bumms! nu jamar katten o sofia är nervös, helt vanligt asså ;) nu blire kul, pussar!


tips tack :)

jag har funderat på detta ett tag nu. jag älskar att fotografera och visst, det är kul att fota när jag och mina vänner gör olika saker men ibland känner jag för att verkligen fota, alltså typ olika teman, olika miljöer, olika saker eller varför inte porträttfota. grejjen är bara den att jag inte riktigt vet vad jag ska fota för något och det skulle vara väldigt kul om ni som hittar hit gav mig tips om vad ni tycker att jag ska fota, jag är öppen för förslag!
jag fotar med en nikon d40


nya britney?

läste nyss att leighton meester har släppt en ny singel och då var jag ju tvungen att kolla upp detta. den heter "body control" och går att lyssna på här nedan. så, vad tycks? många beskriver låten som lite i stil med britney spears och lady gaga, jag håller inte riktigt med.


känslosamt

jisses, har precis sett klart alla michael jackson program för ikväll och jag kan säga säkert att det var väldigt längesen jag grät så mycket. blev så rörd, speciellt i slutet när han bröder, systrar och barn kom upp på scenen och hans dotter pratade, då brast det totalt för mig, så fint verkligen!



bild; michael jacksons söta dotter Paris sa farväl till sin far
"Ända sedan jag föddes har han varit den bästa pappa man kan önska sig.
Jag vill bara säga att jag älskar honom jättemycket"

michael jackson; all day long

sitter och tittar på michael jacksons minnescermoni på tv4 plus nu, det fortsätter i tv4 kl. 19.30 och håller på till 22.00. tycker att det är bra att dom direktsänder detta.

mår fortfarande inte bra, magontet ger sig inte, får verkligen hoppas att pencelinet funkar nu. jag har alltså legat hemma hela dagen, inte så kul alls men så är det. videon här under är en hyllningslåt till michael jackson. låten heter "better on the other side" av artisterna The Game, Usher, Chris Brown, Diddy, Boys II Man, Mario Winanso och Polow Da Don.


en måndag

iiihhh, blir så sur. hade skrivit ett långt inlägg och så råkar jag komma åt en knapp och vipps så är allt borta!

jaja, idag är det mulet och trist, det gillar vi inte. mår fortfarande inte så bra så jag kanske drar till vårdcentralen senare om det inte blir bättre. förhoppningsvis blir det oth säsong 2 ikväll, det hoppas vi på! sedan ska vi fira mamma också som fyller  år idag, grattis mammi <3 dagar som dessa när det inte är några hemma så är det musiken som räddar mig, finns några låtar som har fastnat lite extra hos mig :) pusspuss :*


ola svensson - sky's the limit; får en sån sommarkänsla av den, väldigt bra tycker jag!

 
dead by april - losing you; inte ny direkt men så bra, dom ska komma hit till trollhättan på fallens dagar den 18 juli :D

fortfarande

ny dag, mår fortfarande illa och ont i magen, fyfan för sånt säger jag bara! har redan sett klart första säsongen av OTH, får förhoppningsvis låna andra av therese imorrn eftersom att jag inte orkar vänta tills på torsdag när sofia kommer hem, jo det hörs kanske att jag har extremt tråkigt. ska nog kolla om sista skivan ikväll, föröska få bort illamåendet o magvärken också, ajaj. ha't bra. pusspuss


saknad



KOM HEM NU!
 SAKNAR DIG SÅ IN I HELVETE!
 FEBRUARI SENAST, ALLT FÖR LÄNGESEN!
 ÄLSKAR DIG MASSOR!

iisch!

illamående, ont i magen, känns som om något är fel fast man inte kan komma på vad det kan vara, känns som om något fattas fast man egentligen är lycklig. någon som känner igen sig? för exakt så känner jag idag och jag har ingen aning om varför! känns så tomt inom mig, helt fel bara, så konstigt, har aldrig kännt så förut, det är obehagligt! det känns som om jag ska spy när som helst men det kommer inget, fyfan för detta asså!

ONE TREE HILL - dagens räddning


helt okej faktiskt

tjoo! det har vart en rätt så slapp dag idag, vaknade vid tolv och sedan åkte jag med pappa till överby och köpte present min mamma som fyller år på måndag. sedan åkte vi och tog ett snabbt dopp i nordkroken, jätteskönt var det. nu sitter jag här framför datan och käkar ben&jerry's och kollar på one tree hill säsong 1, är inne på 2:a skivan, så jävla bra är det! snygga killar finns det ju gott om också. kanske går ut och tar lite luft senare. ha det gött! pusspuss




mera bad&sol

helt sjukt vad varmt det är ute. vart i öresjö idag med emelie och shaw och badade, mys. vi köpte jordgubbar också på vägen som vi åt där. apell, robin o filip var där med. ahha, blev mycket kul, vitvalen o grejjer, haha internskämt (a) kan ju också tala om att jag har bränt sönder vänster axel så nu flår jag som fan, jaja, får sola lite till så blir färgen jämn igen. nu tror jag faktiskt att jag ska sätta mig o börja kolla på OTH säsong 1 som jag lånat av lollo, har sett avsnitt från 4:e säsongen o det är skitbra så nu blir det från början så man fattar lite. kanske poppar lite popcorn också eller ngt. pusspuss



bild från förra veckan; öresjö


MJ <3<3<3



gud, jag kan fortfarande inte fatta att han är borta, det sjunker inte in hur mycket jag än läser om det, helt obegripligt! och som ni ser på bilden, hans sista show fick namnet "THIS IS IT", kanske komiskt för många men jag tycker bara att det är läskigt, som om han visste att det snart skulle vara över. har suttit och knarkat MJ-musik nästan hela dagen, helt sjukt va bra han är/var, lätt den största artisten genom tiderna!




RSS 2.0