sunshine :*

ooh, det är sjukt underbart vädret ute, solen har lyst hela dagen och det är riktigt varmt ute, låg och solade i en och en halv timme efter skolan. nu blir det snart mat och sen drar jag med sofia till ICA och köper ngt där, sen blire fest med brudarna, grymt kul! denna helgen kommer bli bäst, tro mig! hahahah jag vet att jag är efter när det gäller musik och sånt men jag fullkomligt älskar jordin sparks låt "one step at the time", lyssna!!

 
kvällens klädsel;
tights från lindex
klänning från Gina Tricot

one step at the time

Halloj! Jo, det här med bloggandet, det är knepigt alltså. Man hör att "jo men blogga, det är skitkul, du måste testa" och man tänker att nu fan ska jag testa. Man skriver några inlägg och sen rinner allt ut i sanden. Någon som känner igen sig? Jag känner mig i alla fall träffad. Nåväl!

Solen skiner för första gången idag, det har regnat nästan hela dagen och jag kom nyss hem från kören som jag sjunger i. Vi ska ha ha konsert den 4:e så det är bara att tuta och köra. Ska nog lägga mig och läsa mina älskade eclipse snart för tredje gången, får aldrig nog av dom böckerna, men det får bli efter att emelie har hämtat grillen, party imorrn serni :D Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få ordning på mitt hår. Ha det gött!
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0